Instagramworkshop

Processed with MOLDIVINSTAGRAM ALS MARKETINGTOOL

Het is mogelijk de zusters in te huren voor een workshop “Instagram als marketingtool; hoe Instagram effectief in te zetten voor je bedrijf”.  Geschikt voor ondernemers, en ondernemersverenigingen en andere bedrijven die zichzelf effectief en op Social Media willen profileren.

Tijdens deze workshop leggen de zusters uit hoe je Instagram commercieel kunt inzetten voor je bedrijf. Instagram is namelijk een prima medium om je naamsbekendheid te vergroten en je bedrijf beter onder de aandacht te brengen bij (potentiële) klanten. Instagram wordt ook steeds meer ingezet als zoektool door mensen die zich oriënteren op een stedentrip of dagje shoppen in een stad. Als winkel of horecagelegenheid wil je in die zoektocht wel naar boven komen! Daar gaat de workshop over. Instagram heeft  een enorm bereik en nog dagelijks neemt het aantal Instagram gebruikers toe.

De workshop bestaat uit twee delen:

Deel 1 theorie:
Een introductie over Instagram en de voordelen ervan om het effectief en commercieel in te zetten voor jouw bedrijf.
•    Wat is Instagram, korte uitleg
•    Waarom is Instagram belangrijk. Welke effect heeft het? Was is het bereik?
•    Hoe zet je Instagram zakelijk in
•    Hoe ben je beter vindbaar. (potentiële klanten bereiken, meer volgers creëren)
•    Praktische tips. Hoe effectief gebruik te maken van Instagram.
•    Handige tips, tools en apps

Deel 2: de praktijk
In het tweede deel van de workshop geven de zusters een persoonlijk Instagram advies. Dit advies is toegespitst op de deelnemers van de workshop. Vooraf bekijken ze ieders account en geven tips; wat zou anders moeten/kunnen. Ook krijg je inspiratie voor leuke posts en een op maat advies voor jouw bedrijf.

Het is ook leuk om de workshop af te ronden met een Instatour op maat, om het geleerde gelijk in de praktijk te brengen.
Bel of mail voor de mogelijkheden.

Advertenties