De PR Kliniek: eerste hulp bij PR & creatieve concepten.

De PR Kliniek helpt ondernemers met het beter zichtbaar en vindbaar zijn en met het vergroten van hun naamsbekendheid op social media als Facebook en Instagram. De zusters van De PR Kliniek geloven heilig in de kracht van social media om (potientiële) klanten te bereiken en meer volgers  te krijgen. Strategie, structuur, een planning  en effectief posten op social media zijn hiervoor belangrijk. De zusters bieden hierbij ondersteuning en inspiratie dmv persoonlijke consulten. Hulpverlening op maat!

Daarnaast bedenken en ontwikkelen de zusters creatieve concepten en producten die bovenstaande ondersteunen.
Zo is er de Instatour ; een tour door het Zeeheldenkwartier van Den Haag waarbij je de hippe hotspots ontdekt en tips en tricks krijgt voor het maken van mooie foto’s voor Instagram.

En sinds 2017 is er SMAG: een prachtig vormgegeven papieren weekagenda met een social media planner. Daarmee breng je structuur aan in je social media planning. Ook bevat de agenda ter inspiratie een overzicht van bijzondere dagen waar je op kunt inhaken. En dat alles zorgt weer voor meer volgers, klanten en een grotere naamsbekendheid.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s